Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Aleksić: Nema saradnje sa onima koji su pogazili reč i pomogli vlasti - | K-013 Portal

Aleksić: Nema saradnje sa onima koji su pogazili reč i pomogli vlasti

miroslav aleksic, narodna stranka

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da se ta stranka ne može boriti za fer i poštene izbore sa organizacijama koje su izašle na izbore 21. juna i time pokazale da su im izborni uslovi i tada bili dovoljno dobri.

"Te organizacije su svojim učešćem na lažnim izborima učinile režimu da se izbori u takvom ambijentu održe. Žao mi je što su na teži način shvatili zašto je bojkot bio neminovnost u ovakvim uslovima. Niko od njih nije prešao ni cenzus od tri odsto kojim ih je režim namamio", rekao je Aleksić listu Danas.

"Nemamo ništa protiv da i oni vode svoju borbu za izborne uslove ako žele, ali u ovom momentu mi ne možemo verovati onima koji su pogazili svoju reč ili na bilo koji način pomogli režimu da nastavi da razara Srbiju", dodao je Aleksić.

Aleksić je naveo da to nije stav samo Narodne stranke, nego i većine drugih organizacija koje su bojkotovale junske izbore i čine Udruženu opoziciju Srbije.

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS


Najnovije: Na portalu

grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city