Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Aleksić: SSP, Narodna stranka i DS idu zajedno na izbore, Tepić nosilac liste - | K-013 Portal

Aleksić: SSP, Narodna stranka i DS idu zajedno na izbore, Tepić nosilac liste

ssp, stranka slobode i pravde, narodna stranka, demokratska stranka, marinika tepic, izbori srbija

Stranka slobode i pravde, Narodna stranka i Demokratska stranka zajednički će nastupiti na izborima, potvrdio je za N1 Miroslav Aleksić, potpredsednik Narodne stranke.

“Suština je da ćemo mi zajednički nastupiti na izborima, kako na predsedničkim tako i na parlamentarnim i beogradskim izborima, potvrdio je Miroslav Aleksić, piše N1.

“Dakle pravimo široku opozicionu kolonu koja će biti snažna alternativa koloni koju predstavlja vlast”, naveo je pred konferenciju Aleksić, na kojoj će biti saopšteni detalji. Potvrdio da će Marinika Tepić biti nosilac parlamentarne liste, a rekao da o drugim imenima nisu razgovarali. Kandidat za gradonačelnika će biti nestranačka ličnost „koja može da motiviše Beograđane da izađu na izbore“, a ko će biti predsednički kandidat biće predmet analiza, dodao je.

Na pitanje da li bi to mogao da bude Zdravko Ponoš, kaže da bi mogao da bude, ali da će se to tek videti.

Naveo je da su više razgovarali o tehničkim detaljima danas, nego o personalnim rešenjima.

Očekuje se obraćanje predstavnika tri stranke na konferenciji za novinare.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.