Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Aleksić za ukidanje vanrednog stanja, osudio Obradovićev incident - | K-013 Portal

Aleksić za ukidanje vanrednog stanja, osudio Obradovićev incident

Narodni poslanik Miroslav Aleksić osudio je incident koji je napravio Boško Obradović na zasedanju parlamenta i istakao da je Narodna stranka apsolutno protiv svake vrste ekstremizma i necivilizovanog ponašanja, bilo da dolazi od vlasti ili opozicije.

Prema njegovim rečima, Narodna stranka podržava ukidanje vanrednog stanja, ali ne podržava da se odmah krene sa predizbornim radnjama.

Ocenio je da zakazivanjem izbora za 21. jun vlast pokazuje da su im izbori važniji od života građana.

Kako kaže, za vreme vanrednog stanja, građani Srbije su bili odgovorni, najveći broj se pridržavao svih mera, poštovao reč struke, nisu se izlagali opasnosti.

"Sve probleme koje smo imali tokom vanrednog stanja nisu izazvali građani, kao ni lekari i svo medicinsko osoblje, koji su istinski heroji i dugujemo im najveću zahvalnost“, kazao je Aleksić.

Istakao je da je Narodna stranka donela odluku o bojkotu 20. avgusta prošle godine i da se ta odluka nije promenila, niti će se promeniti.

Pozvao je građane da ne izlaze na izbore i zbog bezbednosti, ali i zbog načina na koji je vlast zakazala izbore i zato što su danas uslovi za fer i demokratske izbore lošiji nego pre.

(Tanjug)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.