Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Borko Stefanović: SSP ima još dokaza i iskaza o slučaju Palma - | K-013 Portal

Borko Stefanović: SSP ima još dokaza i iskaza o slučaju Palma

ssp, stranka slobode i pravde, pedofilija u jagodini, dragan markovic palma

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović rekao je, povodom navoda o Draganu Markoviću Palmi, da je u pitanju stvar koja mora da se raščisti do kraja, kao i da u SSP imaju još dokaza i iskaza s tim u vezi. Naveo je, govoreći o međustranačkom dijalogu, da SSP i blok stranaka oko nje nisu za sastanke koji bi se dešavali u septembru, niti za one bez evroparlamentaraca. Očekuje da će se razgovori koji se vode među opozicionim partijama formalizovati u najkraćem mogućem roku.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je na jučerašnjoj konferenciji za novinare da su u hotel „Alfa“ u selu Končarevo kod Jagodine i u klubu i prenoćištu „Tigar“ na žurke kojima su prisustvovali čelnici vlasti „dovodjene iz Beograda devojčice od 15, 16, 17 godina“. Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, oglasio se nakon konferencije potpredsednice Stranke slobode i pravde, Marinike Tepić i kazao da je Tepić iznela laži, te da će zbog toga morati da ide u zatvor.

Upitan da li je osoba koja je svedočila o dešavanjima u Jagodini zaista član SSP-a, kako Dragan Marković Palma tvrdi, Stefanović je rekao da je potpuno nevažno „da li je neko iz SSP, JS ili SNS ukoliko se ohrabrio i počeo da govori jasno i glasno ono što se šapuće u Jagodini i u drugim opštinama širom Srbije već godinama, da ne kažem decenijama“.

Stefanović je rekao da je u pitanju stvar koja mora da se raščisti do kraja, kao i da imaju još dokaza i iskaza.

„I mi iz SSP imamo još dokaza i iskaza i neće na ovome da se završi. Jer ovo za nas nije političko-stranačko pitanje… Ovo nije suđenje svedoku i ne razumem od kakvog je značaja da li je neko član bilo koje stranke – i da je član SNS sa ovakvim svedočenjem i ovakvim činjenicama koje je izneo – to je ono na šta tužilaštvo treba hitro da reaguje i da počne da ispituje, ali od glave, ne od repa. Treba da znaju da ima još svedočenja i da znaju da ovo nije sada pitanje da pretresaju to da li je svedok iz ove ili one stranke, jer to je bežanje od odgovornosti. To ne rade ljudi ako su nevini. Ovakve stvari radi samo neko ko panično pokušava da izbegne odgovornost. Ovo je stvar koja mora da se raščisti do kraja“, naveo je.

Stefanović kaže da je sve otišlo toliko daleko da više nije u pitanju to „da kradu iz našeg budžeta i prebijaju političke protivnike“, već da sada postoje osnovane sumnje „da se bave podvođenjem i pedofilijom“.

(N1)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.