Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Borko Stefanović: U narednih deset dana očekujem dogovor opozicije - | K-013 Portal

Borko Stefanović: U narednih deset dana očekujem dogovor opozicije

borko stefanovic, ssp, stranka slobode i pravde

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović izjavio je da ta partija svakodnevno razgovara sa Narodnom strankom, Demokratskom strankom, Pokretom slobodnih gradjana i Pokretom za preokret i da se nada da će u narednih desetak dana odlučiti pre svega da li izlaze na „ovo što se teško može nazvati izborima“.

On je u emisiji „Pravi ugao“ na RTV istakao da nije reč o broju mandata, već o samom izlasku na izbore, načinima kontrole, ali i kako odbraniti rezultat izbora „možda i na ulici“.

Stefanović je dodao da je poseta SSP Vašingtonu za cilj imala da se predstavi prava slika Srbije“, jer je predsednik Srbije Aleksandar Vučić „oteo zemlju i devet godina predstavlja njen jedini glas u svetu“, a i da se na primer u SAD ambasador Marko Djurić ponaša kao partijski, a ne srpski ambasador.

„Predstavili smo realno stanje i kako bismo mi kao alternativa ovoj vlasti rešili probleme, kako vidimo slobodu medija, vraćanje vladavine prava, borbu protiv kriminala“, rekao je Stefanović i dodao da je rečeno i da SSP nikad neće priznati nezavisnost Kosova.

Dodao je da bi njegova stranka rado razgovarala i sa Pekingom i Moskvom, ali da se boji da su oni razvili sistem ignorisanja opozicije.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS