Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Brnabićka: Kao predstavnica izvršne vlasti neću pregovarati s opozicijom - | K-013 Portal

Brnabićka: Kao predstavnica izvršne vlasti neću pregovarati s opozicijom

ana brnabic

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić je danas rekla da ona, kao predstavnica izvršne vlasti, neće pregovarati s opozicijom.

Prema njenim rečima, oni koji traže dijalog, "neka se dogovaraju s institucijama nadležnim za dijalog", a to "svakako nije Vlada, ni predsednica Vlade".

Brnabić je novinarima u Kragujevcu rekla da u Srbiji postoji više od 2.000 političkih stranaka i da treba "nekako selektivno valjda izabrati ko je dobra, a ko je loša opozicija".

Brnabić je rekla i da je "crvena linija za kredibilitet političkih stranaka to da li su u parlamentu ili nisu. Ako krenete da pregovarate sa strankama koje nisu u parlamentu, to je onda siva zona u kojoj možemo da imamo sastanke sa 2.000, pa i više ljudi".

Dodala je da zna da je "malo drugačiji stav" njene stranke i predsednika, i da će učestvovati u dijalogu.

"Ja se nadam da će i drugi učestvovati u dijalogu. Toliko puta su pozivali na dijalog, pa svaki put odlazili sa tog dijaloga. Valjda će ovaj put biti sve po njihovoj meri, pa će ostati", rekla je Brnabić.

Kazala je da se "apsolutno ne bavi" time kada će početi dijalog već se "bavi svojim poslom, a to je da svaki dan uradimo nešto za gradjane Srbije".

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.