Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Čanak: Da bi se pobedio Vučić na izborima, potrebno je da se na izbore izađe - | K-013 Portal

Čanak: Da bi se pobedio Vučić na izborima, potrebno je da se na izbore izađe

nenad canak, lsv, liga socijaldemokrata vojvodine

Da bi se pobedio Vučić na izborima, potrebno je da se na izbore najpre izađe, a može da ga pobedi onaj ko bude ponudio jasne odgovore na pitanja na koja ih on nema, izjavio je za Blic lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.

On tvrdi i da je pogrešno pitanje ko može da pobedi Aleksandra Vučića na izborima, jer bi u normalnim okolnostima pitanje trebalo da glasi kako da ljudi žive bolje, a ne da se jedna personalna vlast zameni drugom."Ovo traganje za kandidatima opozicije samo pokazuje jednu duboku bedu dela organizovane opozicije u Srbiji, koja bez svežih ideja pokušava da pobedi nacionalizam sa više nacionalizma, centralizam sa više centralizma, ne dotičući se nijednog bitnog problema", smatra Čanak.

Ocenio je i da bi jedina veća greška od bojkota izbora bilo insistirati na ponavljanju greške, odnosno novom bojkotu, što nije isključeno sada.

"Ko dodaje loptu Vučiću da ničim ograničeno vlada? Mi koji negujemo institucije ove zemlje ili oni koji bez borbe predaju u ruke režima protiv koga se navodno bore i još satanizuju sve koji bi u tu borbu da uđu", upitao je Čanak.

Opozicija si ako se boriš, a ako se ne boriš, odnosno ako bojkotuješ izbore, onda si saradnik, zaključio je lider LSV.

(FoNet)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS