Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Đilas: Policija još nije reagovala na napade iz aprila, vladajući režim stoji iza svega - | K-013 Portal

Đilas: Policija još nije reagovala na napade iz aprila, vladajući režim stoji iza svega

dragan djilas, đilas, SSP, stranka slobode i pravde

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas izjavio je danas da je izveštajem Zaštitnika gradjana potvrdjeno da Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) nije reagovalo na ugrožavanje bezbednosti gradjana, odnosno "na linč kojim su bili izloženi on i njegova porodica krajem aprila i početkom maja".

Iz institucije ombudsmana saopšteno je u četvrtak da policija u Beogradu, Nišu i Novom Sadu zbog neblagovremenog i neefikasnog postupanja po prijavama gradjana nije utvrdila identitet nepoznatih osoba koja su se proletos, u vreme vanrednog stanja, okupljale noću na krovovima zgrada.

SSP je u saopštenju ukazao da su "huligani i kriminalci koje je organizovao režim" sa krovova zgrada tada palili baklje i emitovali zvučnika "uvredljivo skandiranje" o Djilasu.

"Pored prijava gradjana, iz izveštaja zaštitnika gradjana vidi se da niko od njih nije procesuiran", rekao je Djilas.

Dodao je da se time pokazalo da "vladajući režim stoji iza organizacije svih tih sramotnih fašističkih dešavanja", jer, kako smatra, to je jedino objašnjenje zašto policija još nije reagovala "na zakonom propisan način".

Kazao je da umesto da policija reaguje na "kriminalce", oni su podneli prijave protiv gradjana koji su se zbog "nereagovanja policije" okupili u maju u Braničevskoj ulici u Beogradu "kako bi sprečili takve dogadjaje".

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS

Najnovije: Na portalu

craft beer jun 2024 big pancevo 460x600

grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city