Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Đilas: Većina građana više ne podržava SNS - | K-013 Portal

Đilas: Većina građana više ne podržava SNS

dragan djilas, ssp, stranka slobode i pravde, podrska sns

Predsednik Strake slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas izjavio je danas da je apsolutno siguran da većina gradjana Srbije više ne podržava Srpsku naprednu stranku i naglasio da će nakon izbora na proleće pružiti normalan život i stabilnu državu.

„Teška je situacija u Srbiji, to je loša vest ali je sjajna vest da će sve to trajati još nešto malo više od četiri meseca. Mi se nismo ujedinili i pozvali gradjane i pokrete koji žele drugačije da žive da bismo izašli na izbore i postali poslanici, već da bismo se ujedinili sa idejom da pobedimo na svim nivoima“, kazao je Djilas na konferenciji za novinare u Nišu.

Djilas je naveo da su gradjani pred prethodne izbore tražili da ih opozicija bojkotuje, a da sada zahteva da na izbore izadju i dodao da će zbog toga opozicija stati iza potpredsednice SSP Marinike Tepić i boriti se da pobedi lista koju ona predvodi.

„A kada pobedimo, garantujemo svojim potpisima i rečima, napravićemo pravednu zemlju kroz zakon o poreklu imovine, formiranjem specijalnog tužilaštva za organizovani kriminal i tako što strani investitori neće dobijati hiljade evra po radnom mestu, već ćemo subvencionisati domaće privrednike“, naglasio je Djilas.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.