Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Đilas: Vučić ne sme da se suoči na sudu sa mnom jer je kukavica i lažov - | K-013 Portal

Đilas: Vučić ne sme da se suoči na sudu sa mnom jer je kukavica i lažov

dragan djilas, djilas, vucic, aleksandar vucic

Predsednik opozicione Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas da se predsednik Aleksandar Vučić ni danas nije pojavio na sudu, u procesu koji protiv njega vodi po privatnoj tužbi, i optužio ga da je „lažov i i kukavica“ jer ne sme da dođe u sudnicu u donese dokaze da je ukrao više od 500 miliona evra.

„Aleksandar Vučić se ni danas nije pojavio na sudu iako je njegov advokat Dragan Palibrk na prošlom ročistu rekao da će doći. I dodao da on, naravno, ne ide na sud kada su ovakve tužbe u pitanju, ali da u ovom slučaju želi da dođe i dokaže svoje tvrdnje. Problem je jedino u tome što tvrdnje da sam lopov, kriminalac, da sam ukrao više od 500 miliona evra, zbog čega sam ga i tužio, ne može nikako da dokaže jer su notorne laži“, naveo je Đilas u pisanoj izjavi.

On je podsetio da je Vučić na početku suđenja „želeo da se izvuče“ tako što mu je parlament uspustavio imunitet.

„Javno mu poručujem da je lažov i kukavica i pozivam ga da dođe na sud i donese dokaze da sam ukrao preko 500 miliona evra. Kada me je 2004. u duelu na TV Pink prozvao na isti način ponudio sam mu da, ako dokaže da sam lopov, da se ja povučem iz politike, ali da se povuče on ako ne dokaže svoje tvrdnje. Prihvatio je predlog i naravno slagao. Da sam lopov naravno da nije dokazao, ali se iz politike nije povukao“, dodao je Đilas.

Đilas je rekao da Vučiću i posle 15 godina nudi isto – da dođe na sud i dokaže da je on lopov.

„I ja ću se skloniti iz politike. Ali ako ne dokažeš, onda moraš da se skloniš ti. Aleksandre Vučiću, čekam te na sudu 30. decembra, za kad je zakazano sledeće ročište“, naveo je Đilas.

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS