Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Đorđević: Protest 11. septembra organizuju lažni borci za životnu sredinu - | K-013 Portal

Đorđević: Protest 11. septembra organizuju lažni borci za životnu sredinu

mladjan djordjevic, ekoloski utanak

Predsednik pokreta Oslobodjenje Mladjan Djordjević izjavio je danas da je dobro da raste interesovanje gradjana za očuvanje životne sredine, ali je upozorio da ima "raznih politikanata koji preko ekologije hoće da grade svoje karijere".

Povodom ekološkog protesta koji je najavljen za 11. septembar u Beogradu, Djordjević je rekao da se "mnogi organizatori protesta i lažni borci za životnu sredinu nisu odazvali ranijim protestima na ovu temu".

"Ni Nebojša Zelenović, ni Dobrica Veselinović, ni Aleksandar Jovanović Ćuta nisu hteli da dodju u Šabac ili Loznicu na proteste protiv 'Rio Tinta', niti su bili u Zrenjaninu na protestima protiv 'Ling Longa'. Njih ne interesuju ekologija i životna sredina, već samo da se dokopaju izbornog cenzusa od tri odsto", naveo je Djordjević u pisanoj izjavi.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.