Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website DS Pančevo: Zauvek zaboraviti predlog da nacista ima ulicu u Pančevu - | K-013 Portal

DS Pančevo: Zauvek zaboraviti predlog da nacista ima ulicu u Pančevu

ulica maks brose pancevo, demokratska tranka pancevo

Gradski odbor Demokratske stranke Pančevo pozdravlja odluku da se sa današnje sednice Skupštine grada Pančeva povuče tačka dnevnog reda koja se odnosila na dodeljivanje ulice Maksu Broseu.

- Obrazloženje gradonačelnika Pančeva Aleksandra Stevanovića (SNS) da se povuče tačka dnevnog reda iz razloga neophodnosti preispitivanja odluke je krajnje neozbiljna, neodgovorna i licemerna.

O dodeljivanju ulice Maksu Broseu, čoveku koji je u domenu svojih mogućnosti, ovlašćenja i položaja odgovoran za najveće zločine u istoriji čovečanstva je gaženje po svim nevinim žrtvama koje su izgubile svoje živote i o tome se odluka ne preispituje već se trajno zaboravlja i kao mogućnost.

Demokratska stranka Pančevo ovim povodom nedvosmisleno poručuje gradonačelniku Pančeva Aleksandru Stevanoviću (SNS) kao i odbornicima vladajuće većine predvođene Srpskom naprednom strankom u Pančevu:

Poštovani gradonačelniče, poštovani odbornici, odluku o dodeli ulice Maksu Broseu ne treba preispitati, već zauvek zaboraviti na taj predlog, navodi se u saopštenju poslatom K-013 portalu.

(K-013)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.