Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website DS: Skupštinske prenose prebaciti na sajt Parlamenta i tako osloboditi RTS2 - | K-013 Portal

DS: Skupštinske prenose prebaciti na sajt Parlamenta i tako osloboditi RTS2

skupstinski prenosi, ds, demokratska stranka

Demokratska stranka saopštila je danas da javni medijski servis ne sme da služi promociji govora mržnje, te da skupštinski prenosi treba da se prebace na internet kanal parlamenta, jer se dobija javnost rada, a oslobadja Drugi program Radio-Televizije Srbije.

Kako je saopšteno, javna radio-televizijska služba ne sme da ima sadržaj koji širi mržnju i promoviše bilo koju vrstu diskriminacije.

"U Skupštini je odsustvo dijaloga evidentno, kao i loša namera da se pažnja javnosti klevetama, uvredama i etiketiranjem premesti sa gorućih problema na neistomišljenike kojima se crtaju mete na čelu", navedeno je.

U Skupštini su prethodnih dana poslanici govorili da su televizija N1 i Nova S antidržavna konstrukcija, antisrpski mediji, strani plaćenici, domaći izdajnici, da postaju polako neregistrovane političke partije i da je njihovo ponašanje apsolutno antidržavno.

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS