Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website DS: „Srbijom već 10 godina vladaju naprednjački mafijaši” - | K-013 Portal

DS: „Srbijom već 10 godina vladaju naprednjački mafijaši”

ds, demokratska stranka

"Sutra ulazimo u desetu godinu samovlašća Srpske napredne stranke. Čestitam svim građanima Srbije koji su preživeli deset godina vlasti stranke Aleksandra Vučića i Veljka Belivuka. Nažalost, nismo svi bili te sreće. Građani Srbije, da li pamtite Olivera Ivanovića, Staniku Gligorijević, Omera Mehića, Slobodana Tanaskovića, Andreu Bojanić, Vladimira Cvijana, do danas nepoznat broj žrtava polava u Obrenovcu i nekoliko hiljada žrtava šopinga u Milanu i najsmesnijeg virusa u istoriji?" upitao je Srđan Milivojević, član Glavnog odbora Demokratske stranke.

Konferencija Demokratske stranke održana je ispred sedišta Srpske napredne stranke kako bismo se podsetili šta je obećavala ova stranka pre deset godina, a u šta se danas pretvorilo ovo političko krilo organizovanog kriminala u Srbiji, čiji su članovi i Veljko Belivuk, sa čijim šokantnim nedelima se upoznajemo u direktnom televizijskom programu edukativnog karaktera kako reče Olivera Zekić, i Dragoljub Simonović koji je pravosnažno osuđen za podstrekivanje paljenja kuće novinara, i osuđeni seksualni napasnik i prestupnik iz Brusa Milutin Jeličić, i dvojica osumnjičenih za ubistvo Olivera Ivanovića...

"Pitam rukovodstvo napredne mafijaške organizacije koliko je još Velja Nevolja na istaknutim stranačkim funkcijama. Srbiju ne ugrozava ni Škaljarski klan, ni Kavački, ni klan Veljka Belivuka, već je ugrožava AVački klan. Zato pozivam Aleksandra Vučića da podnese ostavku na sve državne funkcije i da se preda pravosudnim organima Republike Srbije i razjasni sve veze sa organizovanim kriminalnim grupama koje je stvorio. Ovo je neophodno kako bismo izbegli neprijatne scene hapšenja još jednog Predsednika Republike. Srbija će pobediti mafiju, ma koliko ta mafija bila moćna, ma koliko imala novca opljačkanog od građana i bez obzira na sve Belivuke i Ajkule u svojim redovima. Samo udruženi, samo solidarni i samo hrabri možemo pobediti napredno mafijasko zlo," zaključio je Srđan Milivojević.

Na to koliko se predizborna obećanja Srpske napredne stranke i stvarnost u kojoj danas živimo razlikuju ukazala je i potpredsednica Demokratske stranke Tatjana Manojlović.

"Osim što je kroz razne korupcionaške afere budžet Srbije oštećen za najmanje 15 milijardi evra, građani su potpuno upropašćeni. U ovom momentu pola miliona ljudi u Srbiji je gladno, i još toliko je na rubu siromaštva. Za to vreme eksponenti ove vlasti nas šamaraju, napastvuju, gaze, ubijaju, kasape... Srbija je umorna od moćnika, od nepravde, od tirana, od nemilosrdnih, od besramlja, podmuklosti, laži, prevara, od prljavštine i truleži i više nema šta da čeka," izjavila je Tatjana Manojlović.

Manojlović je ukazala i na to da Vučić dobro zna da bez njega nema SNS-a i da sa njim tonu svi, i da zato i želi da na tom brodu bude cela Srbija, da uništi sve što može i da posle njega ne ostane ništa. Ipak, Manojlović podseća i da Srbija nije zemlja jednog opsesivnog vlastodršca da je veća od sveg zla, da će se opet izdignuti i da nezaustavljivo dolazi vreme promene.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS