Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dveri: Dačić i Čomić počeli da igraju stoni tenis - | K-013 Portal

Dveri: Dačić i Čomić počeli da igraju stoni tenis

dveri, dacic, comic, obradovic

Lider pokreta Dveri Boško Obradović ocenio je danas da je vlast, suprotstavljenim izjavama o razgovorima sa opozicijom, pokazala nameru da fingira dijalog o izbornim uslovima i da nastavi da "zamajava javnost".

"Jučerašnje izjave Ivice Dačića i Gordane Čomić, kojima jedno drugom prebacuju odgovornost za dijalog izmedju vlasti i opozicije i odlažu ga, najbolje govore o novoj nameri vlasti da fingira pregovore i dalje zamajava javnost. Odbijajući da preuzmu odgovornost, odlažući razgovore za sledeću godinu i ne prihvatajući ulogu moderatora ni u ime Narodne skupštine ni u ime novoformiranog Ministarstva za društveni dijalog, Dačić i Čomić svedoče da su dvojac sa kormilarom koji im je dodelio zadatak da glume dijalog koga neće biti", ocenio je Obradović u pisanoj izjavi.

On je podsetio da se ni Evropski parlament ne oglašava tim povodom i ne najavljuje tačan datum svoje nove posredničke misije, iako je prošlo pola godine o prethodnih parlamentarnih izbora, što govori da opozicija ne može da se pouzda ni u koga u zemlji ili inostranstvu, osim u sebe i gradjane.

"Smatram da srpska opozicija treba da odredi krajnji rok do kada pregovori moraju da počnu da bi se ono što se dogovorimo i primenilo pre vanrednih parlamentarnih izbora, koji treba da se održe već u prvoj polovini sledeće godine jer je ovakvo stanje odsustva opozicije u Parlamentu neodrživo. Ali, zato dijalog izmedju vlasti i opozicije o uslovima da ti izbori budu zaista slobodni i pošteni mora da počne odmah", dodao je Obradović.

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Najnovije: Na portalu

BIG PA N Fashion Cinestar 460x600

viber slika 2024 04 10 17 36 01 321

 grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city