Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Građani ne mogu da registruju vozila zbog sukoba u SNS-u - | K-013 Portal

Građani ne mogu da registruju vozila zbog sukoba u SNS-u

registracija vozila

Potpredsednik Izvršnog odbora Narodne stranke Nikola Lakić izjavio je danas da Narodna stranka poziva ministra saobraćaja Tomislava Momirovića da Vladi Srbije hitno predloži direktora Agencije za bezbednost saobraćaja jer građani zbog neimenovanja direktora ne mogu da registruju svoja vozila u skladu sa zakonom.

„Agencija nema direktora zbog sukoba klanova unutar SNS-a, koji su Momiroviću i Vladi Srbije važniji od posla za kojih ih građani plaćaju. Momirović je najodgovorniji za stvaranje ovog problema i građani sada plaćaju cenu njegovog ulizištva i poltronstva prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću“, naveo je Lakić.

On je precizirao da mnogobrojni građani, kojima je potrebno uverenje o ispitivanju vozila, već 15 dana ne mogu da registruju svoja vozila jer za to ne postoji proceduralna mogućnost bez direktora Agencije.

„Ovo nije prvi put da vlada svojom nesposobnošću namerno stvara probleme građanima i slične situacije se ponavljaju više puta svake godine. Vlast ne samo da nije zainteresovana da rešava probleme, već je jedino spremna da ih dodatno stvara“, rekao je Lakić, a prenosi pres služba Narodne stranke.

(Danas)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.