Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Jeremić: Narednih dana sledi serija udaraca duboke države na Narodnu stranku - | K-013 Portal

Jeremić: Narednih dana sledi serija udaraca duboke države na Narodnu stranku

jeremic, vuk jeremic, narodna stranka

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da u narednim danima očekuje seriju udaraca „duboke države“ SNS-a na Narodnu stranku.

Jeremić je u Rači, gde je osnovan opštinski odbor Narodne stranke. istakao da „režim ne može da oprosti“ što je ta stranka razotkrila metode i imena agenata Bezbednosno-informativne agencije (BIA) koji su na beogradskom aerodromu prebili Konstantina Katića. 

„Udariće nas i jer ne mogu da nam oproste dobar rezultat koji smo ostvarili na lokalnim izborima u Negotinu“, rekao je on, a saopštila je Narodna stranka.

Istakao je da je Narodna stranka „domaću i medjunarodnu javnost obavestila da se agent BIA koji je tukao Katića zove Vladimir Macanović i da radi u petom, kontraobaveštajnom odeljenju Agencije“. 

„Platiće zbog toga, to im garantujem. Režim nam, medjutim, neće oprostiti Negotin i udarac na Udbu i uzvratiće udarac u narednim danima“, dodao je Jeremić. 

Rekao je da su izbori u Negotinu, gde je ta stranka prema zvaničnim rezultatima samostalno osvojila 13 odsto glasova, pokazali da nisu tačna istraživanja javnog mnjenja po kojima su „opozicione stranke na cenzusu ili ispod cenzusa“.

„U Negotinu smo zvanično osvojili oko 13 odsto glasova, ali to je samo procenat glasova koji smo uspeli da odbranimo, dok smo zapravo dobili značajno više, oko 20 odsto“, rekao je on.

Naveo je i da je „samo nevažećih listića na kojima su ukradeni glasovi Narodne stranke naknadnim zaokruživanjem još jedne liste ili precrtavanjem bilo 3,5 odsto“, te ukazao, da je „to samo jedan od oblika kradje koja se dogodila“. 

Jeremić je istakao da je Narodna stranka u Negotinu pokazala da nije ispod cenzusa, ali i da je „režim spreman na apsolutno sve da odbrani vlast“. 

„Ako želimo da promenimo vlast, onda i mi moramo da budemo potpuno spremni da i fizički branimo izbornu volju građana. To je jedini put koji će doneti promene u Srbiji“, rekao je Jeremić. 

Ocenio je da „režim SNS-a neće otići sa vlasti bez ulice“, te kako je ukazao „da bi ulica bila uspešna, na njoj se mora braniti izborna pobeda“. 

Naveo je i da se samo dva puta u novijoj istoriji višestranačja u Srbiji vlast promenila na ulici, 1997, kada je branjena pobeda na lokalnim izborima, i 5. oktobra 2000, kada je branjena pobeda nad Slobodanom Miloševićem, dok se na ulicu „izlazilo više stotina puta zbog različitih razloga“. 

„Uslov za pobedu na izborima je jedinstvo opozicije, a samo odbranom izborne pobede na ulici možemo da promenimo vlast“, rekao je Jeremić. 

Istakao da će se raspoloženje gradjana „naglo promeniti nakon ujedinjenja opozicije, što će probuditi nadu“. 

Prema njegovim rečima, jedinstveni možemo do pobede, a onda možemo i na ulicu da tu pobedu branimo. 

„Pobeda je moguća ako budemo imali organizaciju, ’petlju’ i budemo sistematični. Narodna stranka će učiniti sve što je u njenoj moći da opozicija nastupi jedinstveno“, zaključio je Jeremić. 

Za predsednika opštinskog odbora Narodne stranke Rača izabran je profesor elektrotehnike Jovan Golubović.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Najnovije: Na portalu

BIG PA Tocak srece Zima 460X600

grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city