Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Jeremić: Nema slobode dok Aleksandar Obradović ne bude oslobođen, a Vučić osuđen - | K-013 Portal

Jeremić: Nema slobode dok Aleksandar Obradović ne bude oslobođen, a Vučić osuđen

vuk jeremic, narodna stranka

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da Srbija neće biti slobodna dok uzbunjivač iz "Krušika" Aleksandar Obradović ne bude oslobođen, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić osuđen, saopštila je ta stranka.

"Zavetujem se da neću odustati dok ne oslobodimo Srbiju od zla koje nas je snašlo. Nikada gori ljudi nisu vodili Srbiju, čak ni u vreme stranih okupacija. Od ovoga ne može gore, a od nas zavisi koliko će brzo doći do promena", rekao je Jeremić na osnivanju valjevskog odbora Narodne stranke.

Ako budemo radili predano, Srbija može biti oslobođena već na sledećim izborima, rekao je Jeremić i ocenio da je "Simo Spasić prvi glas srpske vlasti, Aca Lukas ministar kulture, a Marijan Rističević prvi tribun parlamenta".

"Nemamo pravo da u prisustvu Aleksandra Obradovića govorimo o hrabrosti - imamo obavezu da uradimo sve što je u našoj moći da promenimo Srbiju i od nje učinimo normalnu državu. Samo u Srbiji čovek poput Aleksandra Obradovića danas nije na svom poslu, a oni čija je nedela razotkrio nisu u zatvoru", rekao je Jeremić, dok je Obradović prisustvovao osnivanju odbora.

Jeremić je naveo da očekuje da će sledeći izbori biti održani 2021. godine pod drugačijim okolnostima od prethodnih, jer vlast sebi ne može da dozvoli još jedan izborni ciklus bez opozicije.

Jeremić je naveo da Narodna stranka sarađuje i razgovara o dijalogu "sa svima iz prave opozicije", odnosno sa onima koji su bojkotovali lažne izbore 21. juna, navodi se u saopštenju Narodne.

Za predsednika Gradskog odbora Narodne stranke Valjevo izabran je profesor nemačkog jezika Miloš Milivojević.

(FoNet)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.