Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Jeremić: Pokazali smo da je car go, nema razloga za strah od agresivnog slabića - | K-013 Portal

Jeremić: Pokazali smo da je car go, nema razloga za strah od agresivnog slabića

vuk jeremic, narodna stranka

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da su on i čelnici te stranke dolaskom u Predsedništvo Srbije pokazali da se „agresivnom primitivcu“, poput predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji se „unosi u lice, urla i vređa“, ne može suprotstaviti pevušenjem i latinskim izrekama, nego mu se mora odgovoriti jezikom koji on jedino razume.

„Pokazali smo da ga se ne bojimo. On danas Srbijom vlada oslanjajući se u velikoj meri na sveopšti strah i mit o svojoj superiornosti. Da biste taj strah razbili, morate da date sopstveni primer i mi smo to učinili. Ovo zlo i diktatura neće biti sklonjeni sa vlasti dok ne nestane straha i dok se ne pokaže da je car go, što se i videlo. Ljudi ne treba da se plaše agresivnih slabića i lokalnih naprednjačkih bitangi koje ih teraju da slikaju glasačke listiće i da u autobusima idu na mitinge“, rekao je Jeremić televiziji N1.

„Ovakvi događaji bodre građane. Drago mi je što sam otišao u Predsedništvo Srbije i što su potom ogoljene sve laži režimskih medija o tom događaju. Reakcija ogromne većine građana je pozitivna i najmanje nekoliko desetina njih mi je u ovih par dana na ulici prišlo i čestitalo“, dodao je Jeremić.

Jeremić je pozvao Vučića da prikaže snimke bezbednosnih kamera i da se odazove na pozivu na televizijski duel.

„Ako nekoga konstantno proziva dok sedi sam u studiju, a nije spreman da sa njim i razgovara pred kamerama, onda je to kukavičluk“, rekao je Jeremić.

Jeremić je istakao da je Vučićev „napad besa“ usledio kao odgovor na pitanje koje su postavili čelnici Narodne stranke zašto se posao izgradnje magistralnog gasovoda do Loznice, vredan 75 miliona evra, dodeljuje na osnovu tajne odluke Vlade Srbije u pregovorima koji traju 15 minuta i da li će taj posao dobiti „Milenijum tim“.

„Tada je ’flipnuo’ i izazvao incident, pošto nije imao odgovor na to pitanje. Svakog dana se iz budzeta u privatne dzepove isisavaju milijarde“, rekao je Jeremić.

„Garantujem da će po promeni vlasti biti odgovornosti za sva nepočinstva sadašnjeg režima i da će Narodna stranka učiniti sve da se protagonisti velike pljačke nađu iza rešetaka. Ne mogu da zamislim da na slobodi ostane Ana Brnabić, premijerka ovakve vlade. Samo navodi ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina da mu je tetka dala novac za stan su dovoljni da završi u zatvoru i bude lustriran“, naveo je Jeremić.

Jeremić je naveo da se zalaže za pravno utemeljen revanšizam i oduzimanje imovine pljačkašima, jer će se oni, ako im ostanu opljačkane milijarde evra, neumitno i u bliskoj budućnosti ne samo vratiti na vlast „kroz kupovinu sudija, medija i privrednih subjekata“, već i sprečiti neophodnu promenu sistema.

Jeremić, koji je i bivši ministar spoljnih poslova Srbije i predsednik Generalne skupštine UN, rekao je da je Srbija glasanjem za Albaniju kao nestalnu članicu Saveta bezbednosti UN poslala poruku da nema čvrst stav o Kosovu i Metohiji.

„U Savetu bezbednosti UN na sto dolaze razna pitanja iz celog sveta i Albanija, koja je za taj sto sela zahvaljujući i glasu Srbije, može da uslovi svoju podršku trećim zemljama recimo njihovim glasanjem za prijem samoproglašenog Kosova u Unesko. Srbija je svojim glasom omogućila Albaniji povećan diplomatski kapacitet koji će ona sigurno iskoristiti protiv Srbije“, zaključio je Jeremić.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS


Najnovije: Na portalu

grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city