Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Jeremić: Samo jedinstvena opozicija se može suprotstaviti radikalskom zlu - | K-013 Portal

Jeremić: Samo jedinstvena opozicija se može suprotstaviti radikalskom zlu

vuk jeremic, narodna stranka

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da bi opozicija, ako odluči da učestvuje na izborima, trebalo da nastupi jedinstveno na svim nivoima, jer je to jedini način da se „sa vlasti otera radikalsko zlo, kojem je agresija u krvi“, i da bi većina građana, kojoj je „svega preko glave“, svojim glasovima podržala jedino zajedničku opozicionu listu.

„Režimu, kojem je najjači poriv agresija prema političkim protivnicima, slobodnim novinarima, manjinama i uopšte svima koji ne misle kao vlast, opozicija se mora suprotstaviti sa po jednom listom na svim izborima i sa jednim kandidatom za predsednika. To je preduslov da Srbiju konačno oslobodimo od radikalske pošasti, koja nas je u poslednjih nekoliko decenija skupo koštala“, rekao je Jeremić u razgovoru sa građanima Kobišnice kod Negotina.

Jeremić je istakao da sve više građana ne želi vlast „do guše upletenu u organizovani kriminal i korupciju, koja je opljačkala sve što se opljačkati može, pa se sada sumanuto zadužuje u inostranstvu i nemilice krade novac iz kredita koje će vraćati naša deca“.

Jeremić je pozvao građane Negotina da na lokalnim izborima u tom gradu, koji su zakazani za 17. oktobar, podrže listu Narodne stranke koju predvodi Krsta Stanković Njenjulović.

„Glasom za Stankovića Njenjulovića birate čoveka kojeg dobro poznajete, i koji će vam odgovarati za sve što radi. Ni ovaj put, kao ni prošli, ne znate ko je kandidat vlasti za gradonačelnika. Glas za SNS je u najboljem slučaju glas za mačku u dzaku, i to besnu mačku, koju će vam poturiti Aleksandar Vučić i koja se danas krije iza njegovog imena“, rekao je Jeremić.

Stanković Njenjulović rekao je da će građani na izborima u Negotinu birati između dve liste, Narodne stranke i SNS-a, jer su sve „ostale opozicione liste lažne i u službi režima i njihov cilj je rasipanje opozicionih glasova“.

„Najveći problem Negotina je iseljavanje i naš grad bi za nekoliko godina mogao da bude pust ako se nastavi pogubna naprednjačka politika. Narodna stranka ima ostvarene i stručne ljude za sve oblasti i, ako nam građani ukažu poverenje, garantujemo da ćemo oživeti i urediti Negotin i više nećete čuti odgovor ’nismo nadležni’, nego ćemo rešavati probleme građana“, rekao je Stanković Njenjulović.

Potpredsednik Odbora Narodne stranke za sport i bivši reprezentativac Srbije u fudbalu Ognjen Koroman rekao je da je Negotin „toliko uništen“ da se prvo moraju rešiti osnovni problemi, poput razrovanih ulica i redovnog snabdevanja električnom energijom okolnih sela.

„Ljudi nestaju iz Negotina jer neće da žive u takvim uslovima i, ako se tako nastavi, uskoro više neće biti ni dece kojoj bi trebalo obezbediti besplatne sportske aktivnosti“, rekao je Koroman.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.