Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Jeremić: Šapić ujedinjenjem sa SNS ulazi u Mordor - | K-013 Portal

Jeremić: Šapić ujedinjenjem sa SNS ulazi u Mordor

vuk jeremic, narodna stranka, spas, aleksandar sapic

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da će predsednik SPAS Aleksandar Šapić ujedinjenjem sa SNS "ući u Mordor u kojem je svako zlo dozvoljeno" i da će dobijati "noževe u leđa", ne samo od zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića.

"Ako Šapić eventualno dobije izbore u Beogradu, glavni grad bi mogao da bude vođen na način na koji predsednik SNS Aleksandar Vučić vodi Srbiju - sultan u Srbiji, a paša u Beogradu", rekao je Jeremić u emisiji "Utisak nedelje" na TV Nova S.Jeremić je Vesića uporedio sa Jagom, likom iz Šekspirovog dela "Otelo", koji je "personifikacija zla", prenela je Narodna stranka.

"Sve najgore što postoji u čoveku, zavist, manipulacija, spletka... Jago na kraju uništi Otela, koji gubi i život. Najbliže što ćete u realnom životu sresti slično Jagu je Goran Vesić, a vi ste tog čoveka ujeli za oko i lakonski prešli preko toga. Ne bih bio u vašoj koži kada on krene da se ostrvljuje na vas. Moj savet vam je da imate oči na leđima", rekao je Jeremić.

Jeremić je dodao da je 2018. godine u kampanji za beogradske izbore Vesić "ubio Boga u Šapiću", koji je potom rekao da "više nema šanse sa SNS".

"Šta vas je očaralo od 2018. godine do danas, da li kako je Vesić vodio Beogad, da li vas je očarala Jovanjica, Rio Tinto ili vašingtonski sporazum, da biste odlučili na svoju ruku da obavite ovu vrstu spajanja za koju mislim da je adekvatniji naziv aneksija ili 'anšlus'", upitao je Jeremić Šapića.

Jeremić je naveo da je Šapića upoznao dok je "igrao ulogu Sime Spasića" kada je Jeremić predstavljao svoj program lokalnim odborima Demokratske stranke.

"Potom su vas u ovu emisiju poslali da objašnjavate zašto sam dok sam predsedavao Ujedinjenim nacijama nestatutarno izbačen iz DS", rekao je Jeremić.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.