Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Jeremić: Vučić me je potpuno rastrojen vređao nakon što sam ga pozvao na duel - | K-013 Portal

Jeremić: Vučić me je potpuno rastrojen vređao nakon što sam ga pozvao na duel

vuk jeremic, aleksandar vucic, narodna stranka

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić i rukovodioci te stranke Miroslav Aleksić, Borislav Novaković i Vladimir Gajić pojavili su se danas u Predsedništvu Srbije nakon što ih je predsednik Aleksandar Vučić juče javno pozvao na tuču.

„Vučić je sišao na prijavnicu zgrade predsedništva u vidno rastrojenom stanju. Okružen brojnim obezbeđenjem, nervozno mi se uneo u lice i počeo da me pred svedocima vređa najprimitivnijim uličarskim rečnikom“, rekao je Jeremić.

„Pošto je insistirao na fizičkom obračunu, ponudio sam mu da izađemo napolje, ali za tako nešto nije imao hrabrosti. Potom sam mu ponudio televizijski duel, na šta je on eksplicitno odgovorio da neće. Posle nekoliko minuta nekontrolisanog ponašanja se okrenuo i otišao. Jasno je da nije očekivao da bi neko mogao da se usudi da mu zakuca na vrata i priupita ga da li je normalan“, dodao je Jeremić.

Jeremić je naveo da se nakon današnjeg „potpuno rastrojenog nastupa Vučića“ boji za sposobnost predsednika da obavlja najvišu državnu funkciju, jer „u neuračunljivom stanju zloupotrebljava moć koju je protivustavno koncentrisao u svojim rukama".

Buka u Predsedništvu

Posted by Narodna stranka on Friday, June 25, 2021

(K-013)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.