Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Jeremić: Vučić nema hrabrosti da se suoči sa mnom na sudu - | K-013 Portal

Jeremić: Vučić nema hrabrosti da se suoči sa mnom na sudu

vuk jeremic, aleksandar, vucic

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas posle suđenja po tužbi protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog uvreda koje je izneo na njegov račun, da Vučić nije imao hrabrosti da se suoči s njim.

"Aleksandar Vučić danas nije bio u sudnici, nije imao hrabrosti da se sa mnom suoči, poslao je nekog drugog jer nije imao hrabrost da se sa mnom suoči", rekao je Jeremić novinarima na konferenciji ispred Palate pravde koju je ometao predsednik Udruženja porodica ubijenih i kidnapovanih sa Kosova i Metohije Simo Spasić.

Jeremić je rekao da se ne sudi zbog lične satisfakcije, već da pokušava da unese pristojnost u javni život Srbije.

On je istakao da će proces protiv Vučića dobiti.

Jeremić je rekao da su Spasić i pevač Aca Lukas glavni govornici vlasti.

Njegov advokat Vladimir Gajić rekao je da će Vuk Jeremić biti saslušan, a da su predložili i da Vučić bude saslušan, a da on to može da odbije, ali bi uvećao svoje šanse da izgubi spor.

Konferencija je počela sa više od pola sata zakašnjenja jer je Spasić vikao koristeći megafon, a Jeremić i njegovi saradnici pozvali su policiju, koja je stajala ispred Palate pravde, ali nije reagovala.

Jeremić je rekao da je to što Spasić radi narušavanje javnog reda i mira, ali da policija nema dozvolu da reaguje i da institucija u državi nema, te da svi treba da se zapitaju u kakvoj zemlji žive.

Suđenje će biti nastavljeno u januaru naredne godine.

(FoNet)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Najnovije: Na portalu

BIG PA Zaplesimo Zajedno 460x600

viber slika 2024 04 10 17 36 01 321

 grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city