Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Još 30 dana pritvora za osumnjičene u slučaju "Jovanjica" - | K-013 Portal

Još 30 dana pritvora za osumnjičene u slučaju "Jovanjica"

Još 30 dana pritvora za osumnjičene u slučaju "Jovanjica"

Specijalni sud u Beogradu produžio je za još 30 dana pritvor većinskom vlasniku Kompanije "Jovanjica" Predragu Koluviji i ostalim osumnjičenima za uzgajanje marihuane na tom poljoprivrednom dobru.

Pritvor im je produžen zbog opasnosti da bi mogli u kratkom roku da ponove krivično delo, rekla je za Tanjug portparolka suda Tatjana Tešić. Istraga se nastavlja, a narednih dana očekuje se i veštačenje "viber" komunikacije pojedinih okrivljenih.

Koluvija i ostali uhapšeni su 14. novembra, a istraga protiv njih se vodi zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.Policija je po nalogu tužilaštva ušla na poljoprivredno dobro "Jovanjica" u blizini Stare Pazove, i kako je tada saopšteno, tamo pronašla ilegalnu laboratoriju za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima.

Zaplenjeno je 649,4 kilograma osušene marihuane i 65.581 stabljika ove opojne droge u sirovom stanju, težine skoro četiri tone.

(Tanjug)

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.