Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Kockar: Sprema se velika pljačka na beogradskim izborima - | K-013 Portal

Kockar: Sprema se velika pljačka na beogradskim izborima

alisa kockar, ds, demokratska stranka, izbori u beogradu

Prebivalište u Beogradu prijavilo je 28.245 lica za samo pet meseci, što definitivno ukazuje na to da su sumnje da se sprema velika pljačka na beograskim izborima itekako opravdane.

Promena broja birača za gotovo 2% u tako kratkom vremenskom periodu može da znači samo jedno - da mafijaška vlast definitivno planira da vrši prekrajanje izborne volje Beograđana,“ tvrdi portparolka Demokratske stranke Alisa Kockar.

Znajući da se u periodu od 2018. do 2020. godine za Beograd doselilo svega 11.000 ljudi, demokrate su tražile detaljne podatke za tekuću godinu, ali kompletni podaci nisu dostavljeni čak ni nakon žalbe Povereniku, što je još jedan signal da režim nešto skriva i da je veliki broj prijava izvršen mimo zakona.  S tim na umu, demokrate su podnele još jedan identičan zahtev za period od kraja maja do sredine avgusta i nastaviće da prate situaciju i izveštavaju javnost, obećava portparolka demokrata.

„Srpska napredna stranka zna da je slobodarski duh Beograđana nešto što autoritarni režim Aleksandra Vučića nikada nije i nikada ne može pobediti. Tokom decenija se iskristalisalo pravilo da kada, u političkom smislu, 'padne' Beograd, 'pada cela Srbija. Zamislite šta su sve spremni da učine ljudi koji znaju šta su radili i koji su svesni da sa vlasti ne odlaze na opozicione, već na optuženičke klupe! Funkcioneri Srpske napredne stranke moraju biti svesni da će se njihovi glasači vratiti svojim kućama, ali će Beograđani ostati da štite svoj glas dok im ne vide leđa, baš kao što su to učinili 1996/7. godine,“ poručuje Alisa Kockar.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS