Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Marinika Tepić: Verujem da će opozicija narednih dana izaći sa dogovorom o zajedničkom nastupu na izborima - | K-013 Portal

Marinika Tepić: Verujem da će opozicija narednih dana izaći sa dogovorom o zajedničkom nastupu na izborima

marinika tepic, ssp, izbori

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je da veruje da će opozicija u narednih desetak dana izaći sa dogovorom o zajedničkom nastupu na izborima.

Ona je kazala da su pregovori na tu temu u toku sa „partnerima“ iz Demokratske stranke, Narodne stranke, Pokreta slobodnih gradjana (PSG), Pokreta za preokret kao i sa predstavnicima sindikata i pojedincima.

„Svi smo svesni da ova mafijaška hobotnica može da se sruši samo najširim frontom. Vi nemate sa druge strane samo Srpsku naprednu stranku, oni su zajedno u jednom frontu pa zato i mi moramo da se udružimo“, kazala je potpredsednica SSP odgovarajući na pitanja novinara u Vranju.

Odbacila je kao „sramotne manipulacije“ tvrdnje kako će radnici vranjskog Simpa ostati bez posla ako opozicija pobedi na izborima.

„Da li iko normalan može da poveruje u to? Da li u našem radu ili ponašanju bilo ko može da posumnja da će stradati onaj ko nije kriv? I oni koji su krivi neće stradati od moje ili ruke Borka Stefanovića već od nezavisnog tužilaštva kad se ono oslobodi kamena oko vrata partije i bratije“, navela je Tepić.

Zamenik predsednika SSP Borko Stefanović kazao je da će ta stranka po dolasku na vlast, doneti zakon o poreklu imovine državnih funkcionera kako bi se utvrdilo odakle im imovina koju ne mogu da plate na osnovu svojih legalnih primanja.

Naveo je i da su strani investitori dobrodošli u Srbiju ali da im neće biti dozvoljeno da daju „mizerne plate“ ispod republičkog proseka ili da sprečavaju sindikalno organizovanje radnika.

„Ono što ćemo mi da promenimo je da se više nikad ne ponovi da jednom investitoru dajemo desetine hiljada evra po radnom mestu, da ga oslobodimo svih taksi i poreza a da se on pokupi i ode kao u slučaju kompanije Geoks u Vranju. Danas 1.200 radnika te firme ne zna gde će sutra da radi a čovek koji je rekao da je to sjajna investicija sad pere ruke i obećava 120 radnih mesta u Teklasu u Vladičinom Hanu“, rekao je Stefanović.

Pozvao je gradjane da se ne „ponižavaju pred svojom decom i budućnošću Srbije“ i da ne pristaju na „mizerne plate i penzije“.

„Režim hoće siromaštvo, da ljudi ne mogu do posla ako se ne uključe u njihovu stranku i to ćemo zaustaviti. Mi ćemo uraditi drugu stvar, insistiraćemo na domaćoj privredi i domaćim ulaganjima a lopovi će ići u zatvor. Utvrdićemo odakle im imovima i višak ćemo uplaćivati u budžet“, kazao je Stefanović.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Najnovije: Na portalu

BIG PA Zaplesimo Zajedno 460x600

viber slika 2024 04 10 17 36 01 321

 grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city