Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Marković: Srbijom vlada mafijaška organizacija, stanje neće moći da se završi glasanjem - | K-013 Portal

Marković: Srbijom vlada mafijaška organizacija, stanje neće moći da se završi glasanjem

goran markovic

Reditelj Goran Marković izjavio je da Srbijom "vlada mafijaška organizacija" i da sadašnje stanje neće moći da se završi glasanjem.

"Mi prelazimo u fazu u kojoj nema više izbora, sve će se ubrzavati i postajati drastičnije, i na kraju će ulica rešiti naše muke. Sada se taj trenutak približava", rekao je Marković za list Nova.

On je kazao da vlast "ima vojnike koji su ljudožderi", ali da je svaka kriza na neki način dobra, jer se stvari brzo menjaju, i to u glavama ljudi i osećanjima.

"Setite šta ste razmišljali pre dve godine i sada kada je svima jasno da je ovo kriminalna družina koja je jedna mafijaška organizacija koja vlada nama i koja nema skrupula", rekao je Marković.

Ocenio je da je sada sve ogoljeno, otvoreno i vidljivo, i da više nema "igre u rukavicama".Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.