Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Milivojević: Ko je zakupio „bunker“ sa naoružanjem? - | K-013 Portal

Milivojević: Ko je zakupio „bunker“ sa naoružanjem?

bunker sa naoruzanjem na stadionu partizan

Demokratska stranka zahteva od istražnih organa da odmah obaveste javnost ko su članovi Srpske napredne stranke u čijem je vlasništvu, odnosno zakupu, „bunker“ sa naoružanjem na stadionu Fudbalskog kluba "Partizan".

Nekadašnji potpredsednik 'Partizana' i profesor Pravnog fakulteta Vladimir Vuletić je pred Upravom za borbu protiv organizovanog kriminala objavio dokumenta koja pokazuju da je taj prostor zakupio visoki funkcioner vladajuće stranke. Nadležni državni organi su dužni da odmah reaguju budući da su policija, vlast i režimski mediji nedeljama tvrdili da je kriminalni klan Veljka Belivuka planirao da  oružjem pronađenim na stadionu ubije Aleksandra Vučića, predsednika Srpske napredne stranke,“ izjavio je Srđan Milivojević, član Glavnog odbora Demokratske stranke.

Javnost mora saznati ko su članovi Srpske napredne stranke koji ugrožavaju život i bezbednost predsednika svoje stranke Aleksandra Vučića i ko su članovi koji sarađuju sa organizovanim kriminalnim grupama. Sam Vučić je u obavezi da objasni zbog čega obmanjuje javnost da njegovu bezbednost navodno ugrožavaju članovi opozicionih stranaka, kada je sada sasvim jasno da to rade visoki funkcioneri SNS.

Takođe, pitamo nadležne državne organe da li ima ijednog ozbiljnijeg krivičnog dela iz oblasti organizovanog kriminala, a da u njega nisu uključeni visoki funkcioneri Srpske napredne stranke, a uspavano tuzilastvo koje još dokaze čeka da bi procesuiralo pripadnike ove ozbiljne organizovane kriminalne grupe,“ poručio je Srđan Milivojević.

(K-013)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS

Najnovije: Na portalu

craft beer jun 2024 big pancevo 460x600

grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city