Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Ministarka Čomić odbila da komentariše izjavu Marinike Tepić o podvođenju maloletnica - | K-013 Portal

Ministarka Čomić odbila da komentariše izjavu Marinike Tepić o podvođenju maloletnica

gordana comic, pedofilija u jagodini, dragan markovic palma

Ministarka za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Gordana Čomić odbila je danas da prokomentariše izjavu potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić o podvodjenju maloletnica na žurke u Jagodini koje je, prema njenim rečima, organizovao lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

"Ne, zaista to ne bih komentarisala", rekla je ministarka na pitanje agencije Beta, nakon konferencije o pravima žena "Dijalogom do rodne ravnopravnosti i društvene kohezije".

Ministarka je na toj konferenciji istakla da je važno da društvo shvati da su žene "ljudska bića, a ne teritorija koju treba gaziti ili predmet koji treba posedovati".

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je na jučerašnjoj konferenciji za novinare da su u hotel "Alfa" u selu Končarevo kod Jagodine i u klubu i prenoćištu "Tigar", na žurke koje je organizovao lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, dovodjene iz Beograda devojčice od 15, 16, 17 godina.

Lider Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma odbacio je te optužbe kao "najgnusnije laži koje je ikada čuo" i najavio da će tim povodom, sam otići u tužilaštvo.

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.