Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Narodna stranka: Dolovac da podnese ostavku zbog nerešenih mafijaških ubistava - | K-013 Portal

Narodna stranka: Dolovac da podnese ostavku zbog nerešenih mafijaških ubistava

narodna stranka, zagorka dolovac

Narodna stranka izrazila je danas zabrinutost zbog povećanog broja mafijaških likvidacija u Beogradu i ugrožavanja bezbednosti gradjana prestonice i pozvala nadležne državne organe da se odupru političkom pritisku i najhitnije reše slučajeve kriminalnih likvidacija u prestonici.

"Beograd liči na onaj grad devedesetih kada su na vlasti bili isti oni koji i sada vladaju Srbijom. Više od 90 mafijaških likvidacija u Beogradu od 2012. godine do danas, od kojih je većina nerazjašnjena, dovodi u sumnju više puta najavljivanu borbu protiv organizovanog kriminala ali i ukazuje da Beogradom vladaju kriminalni klanovi", navodi se u saopštenju gradske organizacije Narodne stranke.

Ta stranka je ocenila da u Beogradu vladaju "režimske paravojske" kojima vlast omogućava da se u medjusobnim obračunima izbore ko će pred kojom školom prodavati drogu.

"A za to vreme gradjani u dugačkim redovima ispred kovid ambulanti čitaju kako im zamenik gradonačelnika Goran Vesić nudi da se napoje zdravljem, bezbednošću i prosperitetom na njegovim fontanama. To je zasluga režima Aleksandra Vučića i njegovih piona Nebojše Stefanovića i Aleksandra Vulina", dodaje se.

Oni su pozvali republičkog tužioca Zagorku Dolovac da tužilaštvo konačno krene da radi ono za šta ga gradjani plaćaju ili da podnese ostavku jer su njenom "nesposobnošću i neradom" gradjani prestonice dovedeni u opasnost.

"Ona svojim ponašanjem vredja sve profesionalce u MUP-u, bezbednosnim službama i tužilaštvu koji čine veliku većinu i pošteno rade svoj posao", smatra Narodna stranka.

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS