Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Narodna stranka Pančevo: Dezinfikujte škole i vrtiće posle izbora - | K-013 Portal

Narodna stranka Pančevo: Dezinfikujte škole i vrtiće posle izbora

narodna stranka pančevo, izbori 2020, najnovije vesti, pancevo, politika, škole i vrtići

Gradski odbor Narodne stranke Pančevo izdao je saopštenje u kome poziva nadležne da do suboe, 20. juna, javno objave plan po kom će se škole i posebno vrtići Pančevu dezinfikovati nakon izbora u nedelju 21. juna.

- Poznato je da će u više vrtića biti organizovana biračka mesta u nedelju kroz koja će tog dana proći više stotina ljudi.

Pošto su zakazani izbori na svim nivoima članovi biračkih odbora će objekte napustiti kasno u noć, a roditelji će dovoditi decu u te iste vrtiće samo nekoliko sati nakon toga.

Apelujemo na nadležne da pre otvaranja vrtića u ponedeljak ujutru dezinfikuju sve objekte koji su bili biračka mesta i da javno objave da će to uraditi kako ne bismo postali novo žarište Korona virusa.

Stoga apelujemo na nadležne da pre otvaranja vrtića u ponedeljak ujutru dezinfikuju sve objekte koji su bili biračka mesta i da javno objave da će to uraditi kako ne bismo postali novo žarište Korona virusa.

Pošto nemamo nikakvo poverenje da će se naš apel i uslišiti apelujemo na sve Pančevce da 21.06. ostanu u svojim domovima ili provedu dan u prirodi jer osim što za ove izbore ne postoje elementarni demokratski preduslovi izlazaskom na birališta može se potencijalno ugroziti sopstveno zdravlje i zdravlje naše dece, navodi se u saopštenju.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.