Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Narodna stranka: Skupština neće imati legitimitet - | K-013 Portal

Narodna stranka: Skupština neće imati legitimitet

narodna, stranka, narodna stranka, izbori 2020, politika, skupstina, vuk, jeremic, vuk jeremic, najnovije vesti, najnovije vesti politika

Generalni sekretar Narodne stranke Stefan Jovanović izjavio je danas da skupština koja bude formirana posle izbora 21. juna ne može da ima legitimitet za teške odluke koje predstoje.

"Borbu nastavljamo u radu s građanima, domaćim pritiskom ka režimu, ali i razgovorom sa međunarodnim činiocima. To su dva aspekta na kojima će opozicija raditi, kako bi se stvorili uslovi za fer izbore", rekao je Jovanović televiziji N1.

On je rekao da bojkot ne podrazumeva samo brojeve i da je već pokazao rezultate.

"Bojkot ne podrazumeva samo kampanju sada, već ono što radimo od decembra 2018. godine. Kampanja je već dala rezultat kada je Aleksandar Vučić spustio izborni prag, kada je došlo do internacionalizacije unutrašnjeg pitanja", rekao je Jovanović.

Upitan o napadu na predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića, Jovanović je odgovorio da Narodna stranka to osuđuje i dodaje da mora da osudi i vređanje građana Srbije.

"Političari imaju viši stepen odgovornosti u načinu komunikacije, ne možemo dozvoliti da postoji taj način komunikacije sa građanima", smatra Jovanović.

(Tanjug)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.