Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Narodnu stranku napustio predsednik i većina članova smederevskog odbora - | K-013 Portal

Narodnu stranku napustio predsednik i većina članova smederevskog odbora

Narodna stranka, Smederevo

Predsednik Gradskog odbora Narodne stranke u Smederevu Nikola Beronja saopštio je danas da su on i većina članova tog odbora podneli ostavke na funkcije u Narodnoj stranci.

U saopštenju se navodi da je stranka poslednjih meseci krenula putem „samostalnog profilisanja i soliranja“, sa kakvim pristupom smederevski GO nije saglasan te je rešio da Narodnu stranku napusti, „duboko verujući u nužnost ujedinjene opozicije“.

„U Narodnu stranku smo ušli verujući da ulazimo u organizaciju koja će biti stožer okupljanja srpske opozicije. Verovali smo da ta organizacija ima kapacitet da se pozicionira kao vodeća snaga na političkoj sceni Srbije, da će biti nosioc udruživanja opozicije“, piše u saopštenju.

Dodaju da su „verovali“ će se Narodna stranka sa podjednakim fokusom baviti kako Beogradom, tako i unutrašnošću Srbije, da će biti zainteresovana za pitanja koja u Smederevu muče građane, „od zagađenja do nezaposlenosti“.

„Bivšim kolegama želimo mnogo uspeha i sreće u daljem radu, uz nadu da ćemo svakako nastaviti zajedničku borbu protiv ovog nakaradnog režima, jer samo udruženi i ujedinjeni možemo pobediti“, istaknuto je u saopštenju.

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS