Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Olivera Zekić najverovatnije na čelu Privremenog nadzornog tela - | K-013 Portal

Olivera Zekić najverovatnije na čelu Privremenog nadzornog tela

olivera zekic, privremeno nadzorno telo

Olivera Zekić najverovatnije će biti na čelu Privremenog nadzornog tela, piše danas Politika.

Članovi Privremenog nadzornog tela za praćenje medija, koja se formira na osnovu sporazuma o unapređenju izbornh uslova, sastaće se danas na konstitutivnoj sednici tog tela u Skupštini Srbije, a tajnim glasanjem biće izabran predsednik, piše Politika i navodi da bi to mogla biti Olivera Zekić, predsednica Saveta REM.

List prenosi da će Zekić najverovatnije biti izabrana za predsednicu tog privremenog tela, ukoliko se ne postigne drugačiji dogovor, poput onog koji predlaže Rade Veljanovski - dva kopredsednika ili koordinatora.

Imamo hendikep trenutno pošto je nas predstavnika opozicije pet, a predstavnika Regulatornog tela za elektronske medije šest, objasnio je Veljanovski za Politiku i dodao da ako se u startu krene sa preglasavanjem, to neće biti dobar indikator.

Na strani opozicije nedostaje jedan član, kojeg bi do 26. novembra trebalo da predloži grupacija stranaka koje su bojktovale izbore, a prema rečima Veljanovskog, ako to ne učine, šestog člana treba izabrati iz redova onih stranaka opozicije koje su već predložile članove u privremeno telo.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.