Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Opozicija traži da vlast hitno prekine praćenje političkih protivnika Aleksandra Vučića - | K-013 Portal

Opozicija traži da vlast hitno prekine praćenje političkih protivnika Aleksandra Vučića

aleksandar vucic, opozicija, miroslav parovic

Predsednik Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović pozvao je danas vlast u Srbiji da hitno prekine praćenje političkih protivnika Aleksandra Vučića i da ne zloupotrebljava Bezbednosno informativnu agenciju (BIA).

„Jučerašnji slučaj kada je u javnost dospela fotografija privatnog sastanka Dragana Đilasa, predsednika Stranke slobode i pravde i Željka Ivanovića, glavnog urednika crnogorskog medijskog koncerna Vijesti, samo je jedan u nizu dokaza da vlast koristi paraobaveštajne strukture povezane sa BIA u cilju nelegalnog praćenja političkih protivnika i onemogućavanje iole normalnog funkcionisanja političkog života u Srbiji“, naveo je Parović u saopštenju.

On je dodao da je u više navrata govorio o tim pojavama, kao i da je i sam žrtva istih struktura o čemu ima i dokaze.

„Pozivam Vučićev režim da se urazumi dok nije kasno i da prestane da se bavi ovakvim stvarima. Jer kako se kriza bude produbljivala, postoji osnovana bojazan da će doći i do političkih ubistava koja bi pokrenula niz vrlo loših posledica po narod i državu. U tom smislu sva odgovornost je na vlasti pošto je što bi narod rekao kod njih i nož i pogača“, naveo je Parović.

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.