Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Palma o sušenom mesu i tovljenju prasića: Bil Gejts da dođe i proba šta je srpsko meso - | K-013 Portal

Palma o sušenom mesu i tovljenju prasića: Bil Gejts da dođe i proba šta je srpsko meso

dragan markovic palma, palma suseno meso

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma predstavio je danas suvo meso koje proizvodi u svojoj pušnici, i javno pozvao osnivača Majkrosofta Bila Gejtsa da dođe u Srbiju i proba specijalitete srpskih domaćina.

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma je očigledno čovek sa mnogo talenata i verujue da svaki od njih zaslužuje adekvatnu medijsku promociju. Danas je organizovao degustacija suvog mesa iz svoje pušnice.

„Vidite ovo suve meso, sušeno je u pušnici porodice Marković. Pre neki dan sam video u medijima da Bil Gejts savetuje celom svetu da se jede veštačko meso koje će se proizvoditi u laboratoriji, jer to je kao najbolje meso. Ja pozivam Bila Gejtsa da dođe u Srbiju i da bilo kog domaćina on izabere, gospodina poljoprivrednog proizvođača, i da proba šta je srpsko meso“, kazao je Marković na konferenciji za novinare na kojoj su mu društvo pravili lider socijalista Ivica Dačić, ambasador Rusije Aleksandar Bocan Harčenko, ali i folk zvezde Svetlana Ceca Ražnatović i Đani.

Marković se pohvalio kako poljoprivredni proizvođači u Srbiji više ne koriste hemiju, a ušao je i u polemiku sa Dačićem u vezi sa znanjem novinara o tovljenju prasića.

Marković: Poljoprivredni proizvođači (…) sve manje kupuju i ono što se zove koncentrat za prasiće, već svoju stoku hranu jarmom. Znate šta je jarma, da vam ne objašnjavam.

Dačić: Kako znaju? Odakle znaju?

Marković: Pa, neka nauče da se pripreme za konferenciju. Neću ja sad da ih ispitujem šta je jarma, i šta je trica, i ne znam šta.

Ponudio se i da Gejtsu bude domaćin u Srbiji i poručio mu je da ništa neće morati da plaća, „mada ima dve zmije, crne mambe u džepu, i ništa nije navikao da plaća“.

„Sve ima besplatno i zapakovaću mu da ponese sa sobom i siguran sam da će zapamtpiti Srbiju, ako ništa drugo, ono što je jeo, i da mu mi budemo domaćini na pravi srpski način“, kazao je lider Jedinstvene Srbije.

„Htedoh da napravim grešku i kažem Ivica Dačić, i onda smo gotovi“

Zamolio je građane i da više ne gledaju programe gde se priča o vakcinama i koroni, već da gledaju „nešto što je dobro“, npr. „tamo gde peva Ceca, gde peva Đani“.

„To su dvoje estradnih umetnika gde stvarno možemo da se ponosimo sa njima, kao što se ponosimo sa Noletom Đokovićem, i Ivicom Dačićem, mogu slobodno da kažem i predsednikom države Iv… Aleksandrom Vučićem. Htedoh da napravim grešku i kažem Ivica Dačić, i onda smo gotovi“, našalio se Marković.

(N1)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.