Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pobuna: Otkriti ko je pretio smrću Srđanu Škoru - | K-013 Portal

Pobuna: Otkriti ko je pretio smrću Srđanu Škoru

srdjan skoro, pretnje, pobuna, srbija

Pokret Buna Naroda (Pobuna) zatražio je od nadležnih organa da utvrde ko se krije iza pretnji smrću Srđanu Škoru, izrečenih s neimenovanog tviter naloga "glisha_m".

"Izražavamo veliku zabrinutost zbog izrečenih pretnji Srđanu Škoru i očekujemo da će neko konačno snositi odgovornost za neverovatan stepen nasilja koji vlada u srpskom društvu, a svi znamo ko je najdgovorniji za to i kako se ta osoba zove", navodi se u saopštenju Pokreta Pobuna.

Pokret ističe da dok god su na vlasti Aleksandar Vučić i "njegova kamarila", niko u Srbiji se ne može osećati bezbedno.

"Zato nismo ni malo iznenađeni pretnjama smrću koje je na tviteru dobio Srđan Skoro, predsednik Pokreta Buna Naroda", stoji u saopštenju.

Pokret Buna Naroda navodi da u Srbiji ne može biti mira i stabilnosti dok god se pedofili, članovi SNS-a, zapošljavaju u vrtiće, gde generalni sekretar Vlade Srbije predvodi odrede batinaša, a glavni zaštitnici su im osudjeni silovatelji ili kriminalci koji pre podne, kako su naveli, obezbeđuju predsednika i tuku novinare, a popodne ubijaju i melju ljude u Ritopeku.

"Ako sam Vučić javno priznaje krivična dela kako je rušio nelegalno pola grada i kako je legalno omogućio svojim članovima da se kriminalno obogate, onda je sasvim prirodno za očekivati da razni plaćeni botovi ili pak sledbenici politike Aleksandra Vučića nesmetano prete svima", saopštio je Pokret Buna Naroda.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Najnovije: Na portalu

Big PA Ukus Fest 03 460x600 

grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city