Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pokret „Ne davimo Beograd” pozvao građane na protest „Protiv državnog kriminala” - | K-013 Portal

Pokret „Ne davimo Beograd” pozvao građane na protest „Protiv državnog kriminala”

ne davimo beograd, protest

Pokret Ne davimo Beograd (NDMBGD) pozvao je gradjane Srbije na protest „Protiv državnog kriminala“ u subotu, 16. oktobra, u 12 časova, ispred Republičkog javnog tužilaštva u Nemanjinoj 22, u Beogradu.

Aktivista iz pokreta Ne davimo Beograd Radomir Lazović ocenio je danas da je Srpska napredna stranka „na čelu organozovanog kriminala“ i da će protest pokazati da je to „neprihvatljivo“.

„Ukoliko kao društvo to dozvolimo, bojim se da ne možemo da očekujemo bilo šta drugo osim da se u sopstvenoj državi osećamo kao robovi kriminalaca na vlasti. Ako ćute tužilaštvo, sudovi, javni servisi i mediji, sve institucije, uostalom, gradjani ne smeju ćutati. Naprednjačka kriminalna hobotnica mora odgovarati za zlodela koja sprovode u kojima strada naše društvo“, rekao je Lazović za list Danas.

Protest sledeće subote organizuju Pokret Ne davimo Beograd, Zajedno za Srbiju i Aleksandar Jovanović Ćuta.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.