Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website POKS: Nikolića izbaciti iz vile na Dedinju - | K-013 Portal

POKS: Nikolića izbaciti iz vile na Dedinju

tomislav nikolic, poks

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) zahteva od Vlade Srbije da ukine "protivzakonitu i nemoralnu" odluku da Tomislav Nikolić koristi luksuznu vilu od 800 kvadrata u Užičkoj 23, na Dedinju, a na teret državnog budžeta i gradjana Srbije.

POKS zahteva od države da prestane da plaća 4.000 evra svaki mesec za održavanje vile i još milion dinara za održavanje čiste vode u bazenu, kao i da hitno iseli bivšeg predsednika Tomislava Nikolića iz tog objekta, koji je uzurpirao.

"Privilegije bivših predsednika su prema važećem zakonu ogromne i neopravdane. Zbog toga je ovaj slučaj prekoračenja takvih privilegija koji zakon predvidja, vrhunac bezobrazluka i prostakluka, naročito u ovo teško vreme u kojem gradjani žive i u kojem se nalazi država", saopštio je POKS.

Pokret ocenjuje da "bivšeg predsednika Nikolića treba da bude sramota, tim pre što dobro zna da ova vila ima pravog vlasnika, a to su potomci dr Moačanina, koji je bio lični kraljev lekar.

"Tomislav Nikolić bi trebao da zna da je oteto prokleto i da ima imalo morala ne bi je nikada ni koristio, a naročito ne sada kada nema više ni zakonsko pravo", naveo je potpredsednik POKS-a Vojislav Mihailović.

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS


Najnovije: Na portalu

grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city