Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Ponoš: Tužilaštvo bi trebalo da se bavi članovima Saveta za nacionalnu bezbednost - | K-013 Portal

Ponoš: Tužilaštvo bi trebalo da se bavi članovima Saveta za nacionalnu bezbednost

zdravko ponos, narodna stranka

Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš izjavio je, povodom sednice Saveta za nacionlanu bezbednost, da bi država bila bezbednija da se "ta ekipa nikada nije ni sastala".

"Ekipa koja je svoje okupljanje za raju krstila kao sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost mogla je svoje lične i porodične odnose da raspravi na glavnom odboru, na stranačkoj slavi, na stadionu, u vinskom podrumu, u rasadniku... na nekoj od lokacija gde su i zakuvali ovo što nama serviraju", naveo je Ponoš na svom Fejsbuk nalogu.

On je dodao da bi država bila bezbednija da se nikad nisu ni sastali, a da sada "kada se rastaju, kad seku nameštaj na pola, preziđuju kuću i lome bagrenje, traže publiku i ovacije.

"A posla realno ima samo za tužilaštvo. Kad su već na okupu", rekao je Ponoš.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS