Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Protest "Jedan od pet miliona" praćen zvužducima, sve oko izbora "biće jasno u utorak" - | K-013 Portal

Protest "Jedan od pet miliona" praćen zvužducima, sve oko izbora "biće jasno u utorak"

Protest "Jedan od pet miliona" održan je večeras u Beogradu, a prvi put otkako su krenuli, organizatori su sa mukom održali uvodni govor jer su ih pratili zvižduci i glasni uzvici "Ua" i "Bojkot".

Jedan od organizatora protesta Miodrag Simović, kazao je "hrabrim ljudima" da zna da su zbunjeni njihovom nedavnom konferencijom za medije.

"Nije sve rečeno i sve će biti jasnije u utorak", rekao je Simović, misleći na najavu tog pokreta da će ponovo govoriti o njihovoj najavi mogućeg izlaska na izbore. On je kazao građanima da je večeras 60. protest u Beogradu i da će nastaviti da se održava.

Nakon uvodnog govora, krenula je protestna šetnja ka zgradi Radio-televizije Srbije, a na čelu šetnje je veliki natpis "Bojkot". Simović se nije obratio sa kamiona sa ozvučenjem, kao što je bilo do sada, već je govorio uz pomoć razglasa postavljenog na krovu jednog kombija.

Na pitanje novinara zašto su građani došli u tom broju, aktivistkinja tog pokreta Valentina Reković rekla je da "broj građana koji će doći na protest zavisi od samih građana". Na konstataciju novinara da se okupilo manje ljudi na početku, Reković, koja je najavila mogućnost izlaska na izbore, rekla je da to "lična procena", dodajući da je bilo skupova sa manje prisutnih.

(Beta, foto: Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS

Najnovije: Na portalu

craft beer jun 2024 big pancevo 460x600

grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city