Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Radulović: Nema razlike između Danasa, N1 i Informera - | K-013 Portal

Radulović: Nema razlike između Danasa, N1 i Informera

Predsednik pokreta Dosta je bilo (DJB) Saša Radulović ocenio je danas da su “mediji postali politički protivnik građana Srbije”. On je na konferenciji za novinare rekao da nema velike razlike između Informera i Pinka sa jedne ili N1 i Danasa sa druge strane.

Radulović je, kako se navodi, rekao da “ni jedni, ni drugi nisu objektivni mediji, nego propagandni kanali”.

Svakodnevno nas zastrašuju najcrnjim vestima i najgorim mogućim scenarijima i rade po agendi kojoj nije cilj informisanje građana, već kontrola i usmeravanje mase, kazao je Radulović.

Da nije tako, dodao je, mediji bi građanima rekli i da broj umrlih ne odstupa značajno u odnosu na isti period prethodnih godina, kao i da svi umrli u ovoj godini nisu umrli od korone, ali druge uzroke smrti nismo brojali i nismo objavljivali putem medija. On je istakao da moramo da se probudimo, da savladamo strah i pogledamo istini u oči.

“Mediji su neprijatelj građana Srbije, neprijatelj države i demokratije. Njihova agenda nije u našem interesu. Ako se ne probudimo, nestaće nam država i nestaćemo kao narod.

Za čovečanstvo je sudbinski važna borba globalizma i suverenizma, koja je u jeku. Srbija mora biti na strani suverenizma i slobode”, ocenio je Radulović.

(Fonet)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS