Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Rašković Ivić: Birači žele referendumsku atmosferu protiv vlasti - | K-013 Portal

Rašković Ivić: Birači žele referendumsku atmosferu protiv vlasti

sanda raskovic ivic, narodna stranka, vuk jeremic, referendum

Potpredsednica Narodne stranke (NS) Sanda Rašković Ivić izjavila je da opozicini birači žele referendumsku atmosferu protiv vlasti i da suštinsku opoziciju vide zajedno, i da je ta stranka izričito protiv više opozicionih izbornih kolona.

„Ne treba da ulazimo u idelološke razlike. Pa nismo mi u NS takvi nacionalisti niti su ovi iz Stranke slobode i pravde (SSP) takvi levičari da ne bismo mogli da idemo zajedno“, rekla je ona za list Danas.

Prema njenim rečima, svako ko odluči da insistira na ideološkim razlikama, da li svesno ili zbog političkog diletantizma, ili neke sujete, praktično je potpisao pobedu naprednjaka na svim izborima.

Govoreći o napadima vlasti na Zdravka Ponoša, posle navoda u medijima da će potencijalno biti predsednički kandidat opozicije, ona je istakla da je to više nego „strašno i skandalozno“.

„Ovo što smo mogli da vidimo jako liči na Nemačku ’30-tih godina, ovo je čist fašizam. Meni je teško da ovo kažem, ali ja moram to da nazovem pravim imenom. Hajka i huškanje zaista liči na ono što je radio Hitlerov režim“, ocenila je Rašković Ivić.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.