Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Rašković Ivić: Vučiću se sada žuri na izbore, jer će se na jesen videti sva propast - | K-013 Portal

Rašković Ivić: Vučiću se sada žuri na izbore, jer će se na jesen videti sva propast

Potpredsednica Narodne stranke i poslanica Sanda Rašković Ivić izjavila je danas da se vlastima žuri da održe izbore što pre, jer se plaše da će se za nekoliko meseci videti sva beda, nemoć i propast privrede i zdravstvenog sistema, i koliko je vlast lagala.

"Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću se beskrajno žuri da održi izbore do leta i zato ukida vanredno stanje naglo i na brzinu, kao da je najbolji lek i najbolja vakcina protiv kovida-19 Vučićeva namera da raspiše izbore za 21. jun", rekla je Sanda Rašković Ivić na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije.

Sanda Rašković Ivić je navela da javnost nije dobila nijedan relevantan odgovor na pitanje kako će izgledati predizborna kampanja, kako će biti organizovani autobusi sa ljudima koji daju pordršku, mitinzi na otvorenom i u zatvorenom i da li će se držati distanca od dva metra, a ljudi skandirati sa maskama i rukavicama.

"Reč je o ogromnom strahu da se izbori odlože za jesen i kasnije, iako nam ozbiljni epidemiolozi, i svetski i naši, kažu da na jesen možemo da očekujemo novi talas bolesti i virusa koji bi mogao da bude ozbiljniji i teži od prvog", rekla je Sanda Rašković Ivić.

Potpredsednica Narodne stranke je navela da je 400.000 gradjana Srbije za koje vlast tvrdi da je došlo iz inostranstva tamo "radilo na crno i da će oni u Srbiji biti nezaposleni".

Sanda Rašković je navela da su "bakljade sramota i fašistoidni način izražavanja moći, koji režim podržava i režira".

"Sa druge strane je istup predsednika Dveri Boška Obradovića koji je za svaku osudu. Kao neko ko se dugo bavi politikom i sebe smatra intelektualcem, odbijam da budem zarobljena izmedju 'vulinijade' i beskrajnih hvalospeva režimu i sa druge strane 'šešeljizma', a Obradović je, nažalost, ovim što je jutros uradio pokazao go oblik 'šešeljističkog' ponašanja", rekla je Sanda Rašković Ivić.

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.