Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Ruski ambasador posetio Dačića na novoj funkciji - | K-013 Portal

Ruski ambasador posetio Dačića na novoj funkciji

Ivica Dacic, Ambasador Rusije, Bocan Harcenko

Predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić primio je danas ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji Aleksandra Bocan-Harčenka.

Ambasador Bocan-Harčenko čestitao je Dačiću stupanje na novu dužnost i poželeo mu puno uspeha u obavljanju ove odgovorne funkcije. Zahvalio se na odličnoj saradnji ostvarenoj tokom obavljanja prethodne funkcije i izrazio nadu da će ona biti nastavljena i na novoj funkciji.

Prilikom susreta ambasador Ruske Federacije uručio je predsedniku Narodne skupštine Ivici Dačiću čestitku ministra spoljnih poslova Ruske Federacije Sergeja Lavrova povodom stupanja na novu dužnost u kojoj se navodi da su tokom godina saradnje u svojstvu šefova spoljno političkih resora uspeli da postignu mnogo.

Ministar Lavrov se zahvalio na zajedničkom radu i izrazio očekivanja da će predsednik Narodne skupštine Dačić iskoristiti bogata iskustva i znanja u cilju zaštite interesa i ugleda Srbije, kao i da će dati snažan doprinos jačanju parlamentarne saradnje između Srbije i Rusije.

Tokom razgovora bilo je reči i o pripremnim aktivnostima povodom predstojeće posete ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova Beogradu.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS