Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Šešelj: SRS samostalno izlazi na republičke izbore - | K-013 Portal

Šešelj: SRS samostalno izlazi na republičke izbore

seselj, vojislav seselj, srs, srpska radikalna stranka

Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas da će ta stranka samostalno izaći na republičke izbore, u aprilu 2022.

"Nemamo nikakve planove za koaliciju. Možda razmislimo ako nam neko ponudi za Beograd, ali na republičke izbore izlazimo sami. Tako smo uvek radili", rekao je Šešelj agenciji Beta u Valjevu, gde gradjanima deli knjige izdavaštva te stranke.

Prema njegovim rečima, postoji plan i da SRS izadje na lokalne izbore u Valjevu, ali da stranka "mora još da radi da popravi Okružni i Opštinski odbor".

"Moramo što više mladih ljudi da dovedemo. Ovo sad što je u (valjevskom) odboru, to je uglavnom sve mojih godina, a treba nam što više mladih i na tome radimo", kazao je Šešelj.

Šešelj je dodao da je trenutno u akciji podele svojih knjiga po celoj Srbiji, a da je za Valjevo pripremio 2.000.

"Vidite da je narod veoma zainteresovan za te knjige. Naš je problem danas u Srbiji što onaj koji voli knjige nema para da ih kupi, a onaj koji ima para, taj ne voli knjige i nikad ih nije voleo. Da bi to promenili, mi smo odlučili da knjige delimo besplatno", istakao je Šešelj.

Do sada je, prema njegovim rečima, u dve akcije u Beogradu podeljeno po 10.000 knjiga, a održane su i u Novom Sadu, Temerinu, Vrbasu, Indjiji, Sremskoj Mitrovici, Kragujevcu i drugim gradovima.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.