Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Siniša Kovačević: Neću da igram u drumskoj kafani gde ona trojica igraju obeleženim kartama - | K-013 Portal

Siniša Kovačević: Neću da igram u drumskoj kafani gde ona trojica igraju obeleženim kartama

Reditelj i potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević izjavio da više ništa nije sveto, „ni dečje teme, ni nebo nad glavom, niti tlo pod nogama, više nema svetih mesta“ i „zato ćete videti da će u Paraćinu i Šapcu izaći na izbore“.

Siniša Kovačević: Neću da igram u drumskoj kafani gde ona trojica igraju obeleženim kartama

„Sklon sam da predvidjam taj parcijalni interes i odsustvo ideala“, rekao je Kovačević za novi broj nedeljnika NIN.

On je rekao da su izbori praznik demokratije u sistemima vrednosti gde je demokratija način života, mišljenja.

„Zašto biste u drumskoj mehani pristali na partiju pokera u kojoj će ona trojica igrati protiv vas sa obeleženim kartama, a kada vas fortuna pogleda i dobijete jake karte, oni otmu novac koji bi trebalo da pripadne vama“, rekao je Kovačević.

Prema njegovim rečima, mediji su ključ svega i to prevashodno elektronski mediji.

„Ako ne mogu da kažem javno da u tih 250 koje korifej kandiduje za ulazak u Skupštinu (Srbije) ima 120 lopova, 80 prevaranata i 30 onih koji su za plitku tepsiju ribe kupili diplomu, onda u tome neću da  učestvujem“, naglasio je Kovačević.

(Beta, foto: Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.