Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Slobodan Mrđen novi predsednik Gradskog odbora SRS u Pančevu - | K-013 Portal

Slobodan Mrđen novi predsednik Gradskog odbora SRS u Pančevu

pancevo, beograd, novi sad, vesti, srpska radikalna stranka pančevo

Na sednici Okružnog odbora Srpske radikalne stranke za Južni Banat, koja je odrana 19. maja 2020. godine, Slobodan Mrđen, profesor fizičke kulture i dugogodišnji prosvetni radnik, izabran je za predsednika Gradskog odbora SRS u Pančevu i za nosioca liste na lokalnim izborima za Skupštinu Grada Pančeva, koji su zakazani za 21. juni, 2020. godine.

„Počastvovan sam izborom na mesto predsednika Gradskog odbora, koji me motiviše da svojim ličnim angažmanom i nesebičnim zalaganjem učinim sve, kako bi srpski radikali ponovo bili najjača politička partija u Pančevu. Pozivam sve bivše članove, simpatizere i iskrene rodoljube da pristupe Srpskoj radikalnoj stranci, kako bi zajedničkim snagama učinili naš grad boljim mestom za život. Očekujem uspeh na predstojećim republičkim, pokrajinskim i lokalnim izborima i pozivam sve patriote da svoje poverenje ukažu izbornim listama Srpske radikalne stranke.“ – izjavio je Slobodan Mrđen, novi predsednik Gradskog odbora Srpske radikalne stranke u Pančevu.

Srpski radikali pozivaju sve Pančevce da svojim potpisom podrže listu Srpske radikalne stranke za Grad Pančevo, koji se svakoga dana, od 10 do 20 časova, prikupljaju u prostorijama stranke, Štrosmajerova broj 2, kod stare pošte.

(Vojvođanske)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.