Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Slobodari: Da li je naručilac napada na Mariniku Tepić potpredsednik IO SNS Branko Malović - | K-013 Portal

Slobodari: Da li je naručilac napada na Mariniku Tepić potpredsednik IO SNS Branko Malović

branko malovic, marinika tepic, napada na mariniku tepic

Narodni slobodarski pokret Slobodari reagovao je povodom napada na potpredsednicu Stranke slobode i pravde (SSP) Mariniku Tepić u Pančevu upitavši da li je naručilac tog incidenta potpredsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Branko Malović.

Mariniku Tepić danas su napali simpatizeri SNS na konferenciji za novinare koju je održala u Pančevu i na kojoj je pričala o osobama povezanim s uhapšenim Veljkom Belivukom. Osim povika i uvreda Tepićevu su gadjali i kokoškom.

"Država u kojoj se na opoziciju šalju plaćenici da provociraju i govornike gadjaju živim kokoškama ne može se više nazvati ni banana državom!", navodi se u saopštenju Slobodara.

"A i kakva bi drugačije bila zemlja u kojoj se u gradu veličine i značaja Pančeva o svemu pita izvesni Branko Malović, potpredsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke?!", istakli su oni.

Upitali su i šta je motiv za bizarno gadjanje Tepićeve kokoškom.

"Možda odgovor leži u činjenici da su Pančevo i okolina bili glavno uporište i regrutni centar za klan Velje Nevolje pa se postavlja opravdano pitanje u kojoj meri je Branko Malović bio povezan sa tom bandom", istakli su Slobodari.

Oni smatraju da je ovim napadom na opoziciju Malović pokazao da ima nečistu savest, pa su pozvali nadležne državne organe "da ispitaju šta ga toliko žulja".

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS