Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Slučaj "Jovanjica": Novo veštačenje Koluvijinog telefona 17. januara - | K-013 Portal

Slučaj "Jovanjica": Novo veštačenje Koluvijinog telefona 17. januara

Slučaj "Jovanjica": Novo veštačenje Koluvijinog telefona 17. januara

Novo veštačenje mobilnog telefona Predraga Koluvije, vlasnika imanja Jovanjica na kojem je uzgajana marihuana, odloženo je za 17. januar zbog nemogućnosti njegovog branioca da prisustvuje, što je obavezno po zakonskim procedurama.

To je za Večernje novosti rekao načelnik Uprave kriminalističke policije Dejan Kovačević.

Policija je poslednjeg dana 2019. godine dobila nalog Tužilaštva za organizovani kriminal za novo veštačenje Koluvijinog telefona, ovoga puta u sklopu provera krivične prijave koju je potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučićević podneo protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja."Preduzeli smo sve mere i radnje iz svoje nadležnosti čim smo dobili naredbu Tužilaštva. Veštačenje telefona trenutno ne možemo izvršiti, jer nas je Koluvijin branilac obavestila da neće biti u mogućnosti da istom prisustvuje do 17. januara", rekao je Kovačević, napominjući da su to obavezne procedure koje se moraju poštovati, kako kasnije niko ne bi mogao dovoditi u pitanje valjanost dokaza.

Novosti pišu da je prvo veštačenje, u prisustvu Koluvijine advokatice, policija obavila u sklopu istrage o uzgoju marihuane na imanju "Jovanjica", a posle izjava članova opozicije da je Koluvija pozvao predsednikovog brata Andreja posle hapšenja. List dodaje da je, po završetku analiziranja Koluvijinog mobilnog telefona, ministar policije Nebojša Stefanović saopštio 30. novembra da Koluvija i Andrej Vučić nisu zvali jedan drugog poslednjih šest meseci.Tužilaštvo je policiji sada naložilo novo veštačenje u sklopu ispitivanja navoda iz prijave koju je Vučević podneo 7. decembra prošle godine protiv Aleksandra i Andreja Vučića, a u kojoj traži da se nadležni organi izjasne povodom svih optužbi koje je opozicija na njihov račun iznosila u ovom slučaju.

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Najnovije: Na portalu

BIG PA N Fashion Cinestar 460x600

viber slika 2024 04 10 17 36 01 321

 grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city